Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage in deze praktijk is gebaseerd op intuïtieve ingevingen. 
Geen enkele massage is hetzelfde.  Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massage vormen zoals Klassieke massage, Holistic Pulsing, stretchen, Haptonomie (energetische massage) en diepe bindweefsel massage.

Is er ergens in het lichaam een spanningsplek?
Voordat we beginnen met masseren mag je je spanningsplekken aangeven waar je vervolgens meer aandacht krijgt tijdens de massage. Let op; er is geen garantie om van je pijnklachten af te komen!  Wat je wel kan verwachten is rust en diepe ontspanning. Tot jezelf komen en resetten van de drukte van alledag. 

Praktisch:
Ik geef normaalgesproken geen ontspanningsmassages aan de voorkant van de romp waar de buik en het borstgedeelte zit. En de geslachtsorganen mijd ik ten alle tijden.

Tijdens de massage praten we zo min mogelijk om de massage tot zijn recht te laten komen, waardoor een diepe ontspanning mogelijk wordt. 

Bij binnenkomst kan je kiezen voor:
* een ontspannende achtergrondmuziek of stilte
* een  infrarode warmte lamp 

Bij elke massage wordt er massage olie gebruikt. Let er op dat je oude kleren aan doet die vettig mogen worden. Massagepraktijk Jithapon is niet verantwoordelijk voor vetvlekken kleding.