Mijn proces van innerlijke groei heeft me ertoe gebracht dat ik in het jaar 2021 een massagepraktijk ben opgestart om mensen te helpen die vast zijn te komen zitten in het leven. 
Omdat mijn leven tot een aantal jaren geleden er moedeloos en zonder enige vooruitzichten eruit zag ben ik door de modderpoel van innerlijke blokkades geblubberd. Natuurlijk is het hele leven een groot en lang proces met ups en downs, dus ER ZIJN dat nog lang niet. Wel weet ik waar de ander zich bevindt als die niet uit bed wil komen, en zonder enige bezieling de dag door ploetert. 
Problemen zoals niet weten wat je passie is. Of dat je in de tang gehouden wordt met allerlei angsten zodat je de dag in bevroren toestand meemaakt. Bang voor de toekomst, bang om stappen te zetten en dus maar in je oude vertrouwde ´veilige´ leventje rond blijven dolen. 

Nu lijken de hierboven genoemde problemen de echte problemen te zijn, maar dat is niet zo. HUH? Maar Jithapon, dat snap ik niet. 
Nou het zijn eerder de symptomen, symptomen van diep liggende trauma's. Deze blokkades vanuit vroegere jeugd zitten hun hele leven in je besloten. Totdat je ze echt ziet en hoort zoals het kleine kindje in jou zich vroeger verwaarloosd heeft gevoeld. Doe je dat regelmatig wanneer je getriggerd bent dan zou het zo maar kunnen dat je steeds vaker ruimte gaat ervaren. Ruimte waar eerst vastgeroeste energie zat. 

 

WAT IK TE BIEDEN HEB
Ik als mens heb een boel levenservaring opgedaan.
De weg van denken naar voelen en daarna doorvoelen is mijn  manier van leven geworden.
Kant en klare oplossingen en gedrag veranderende therapieën daar doe ik niet aan omdat ik uit eigen ervaring weet dat daar geen echt oplossingen te vinden zijn.  Wel geef ik therapeutische massages waarbij ik de de ander begeleidt naar zijn pijnlijke ervaringen en trauma's. We doen dit in alle veiligheid, rust en geduld. Op deze manier voelt de client zich gezien, begrepen en het allerbelangrijkste bekwaam om naar de pijnlijkste plekken in zichzelf te reizen en te doorvoelen. 
De oplossing is niet in oplossingen denken. De oplossing is niet de oplossing zoeken. De oplossing is gevoelens doorvoelen. 
Er komt zelf ruimte en inzicht. Daar hoef je niet hard voor te werken, wel dapper jezelf in de ogen aan te kijken. 

Voor uitleg wat een therapeutische massage bij mij inhoudt, klik hierop